Yritys

Erityisosaamisemme on tuki-ja liikuntaelin fysioterapia. Laadukkaan hoidon takaamiseksi käymme ulkopuolisessa koulutuksessa useamman kerran vuodessa. Ulkopuolisesta koulutuksesta saatua tietoa jaamme sisäisissä koulutuksissamme. Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Käytössämme on myös kelan suorakorvaus, joten maksat vain omavastuuosuuden. Fysioterapiaan voit tulla myös vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella.

Jouni Lybeck


Fysioterapia, akupunktio, alaraajafysioterapia, hieronta , faskia-käsittelyt, teippaus

Sirpa Leinonen


Fysioterapia, lymfaterapia, hieronta, teippaus

Terhi Rikkonen


Fysioterapia, lantionpohjan toimintahäiriöt, kuumakivihieronta, vyöhyketerapia, intialainen käsi- ja jalkahieronta

Yritys

Malmin Fysikaalinen Hoitolaitos on 8.1.2018 osa valtakunnallista Fysiosta Ilmeemme muuttuu, mutta samat tutut ja kokeneet ammattilaiset palvelevat sinua jatkossakin, entistä laajemmin. Fysioksella on 57 toimipistettä 26:llä paikkakunnalla ja se työllistää noin 400 fysioterapeuttia. Olemme Suomen suurin fysioterapiaketju. Meille jokainen on tärkein Fysios panostaa erityisesti aktiiviseen kuntoutukseen. Huippuammattilaisemme ovat sitoutuneita auttamaan ja olemaan tukenasi. Meille mikään vaiva ei ole liian iso eikä pieni. Tervetuloa Fysiokseen! Lue lisää www.fysios.fi

Meille on helppo tulla koska sijaitsemme katutasossa. Keskeinen sijaintimme kauppakeskus Malmin Novan, rautatieaseman ja useiden bussilinjojen pysäkkien välittömässä läheisyydessä takaavat asiakkaiden vaivattoman pääsyn hoitolaitokseemme.